Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Publisert 22.november 2019

Audi e-tron Sportback | elektrisk premiumbil | Pris fra kr. 521 000,- | Østfolds største Audisenter. Tlf.69242800

Audi e-tron quattro Sportback er en fullelektrisk coupé-SUV med en startpris på kroner 521 000,-. De første bilene ankommer det norske markedet våren 2020. Vi åpner for bestilling av Audi e-tron Sportback 50 og 55 i løpet av kort tid.

Audi e-tron Sportback er bygget på samme lest som Audi e-tron, men får et mer coupé-preget design og enda flere utstyrsmuligheter. Den senkede bakdelen med den tydelige coupé-linjen gjør at e-tron Sportback kommer til å skille seg ut på norske veier. Det dynamiske designet kombineres med alle de praktiske egenskapene til en fullverdig SUV, med høy bakkeklaring, god plass og firehjulsdrift. Med S-line eksteriørpakke som ekstrautstyr forsterkes det dynamiske designet ytterligere, med blant annet større luftinntak. Det blir også mulig å bestille 22-tommersfelger til Audi e-tron Sportback rundt sommeren 2020.

 


Godt med standardutstyr

Begge varianter av Audi e-tron Sportback har godt med standardutstyr, inkludert adaptiv luftfjæring, quattro firehjulsdrift og Virtual cockpit. I tillegg er varmepumpe og ekstra oppvarming for kupé og batteri standardutstyr. Interiøret i bilen preges av høy kvalitet på alle detaljer og høyoppløselige skjermer. Etter hvert blir Functions on demand tilgjengelig for alle Audi e-tron-eiere.

Romslig el-SUV med god plass

Audi e-tron Sportback er over 4,9 meter lang, 1,9 meter bred og 1,6 meter høy og kombinerer kraften av en rommelig SUV med designet og kjøreopplevelsen til en firedørs coupé. Designet bidrar til enda lavere luftmotstand, noe som påvirker rekkevidden positivt. Bagasjeromsplassen er på hele 615 liter, som gjør at du har god plass til å ha med deg det du trenger når familien skal ut på tur

 

Startpris Audi e-tron Sportback

Vi vil åpne for salg både av Sportback 50 og 55:

  • e-tron Sportback 50 - 521 000,- (inkludert frakt og levering).
  • e-tron Sportback 55 - 661 000,- (inkludert frakt og levering).


Rekkevidde inntil 477 km

Estimert rekkevidde for Audi e-tron Sportback 55 er oppgitt til inntil 477 km etter WLTP-standarden. For Audi e-tron Sportback 50 er rekkevidden på inntil 372 km. Rekkevidde og forbruk kan endre seg når typegodkjenning foreligger senere i år, og påvirkes også av valg av ekstrautstyr.

Audi e-tron Sportback 55 har 408 hk tilgjengelig og gjør unna 0-100 km/t på 6,6 sekunder, eller 5,7 sekunder om føreren aktiverer boost-mode. Audi e-tron Sportback 50 har 313 hk tilgjengelig. Ved høye hastigheter senkes bilen automatisk ved hjelp av den adaptive luftfjæringen som er standardutstyr på begge utgaver. Audi e-tron Sportback 50 er utstyrt med et 71 kWh-batteri, mens 55-utgaven er utstyrt med et batteri på 95 kWh.

Elbil som egner seg på langtur

Muligheten for hurtiglading på henholdsvis 120 kW og 150 kW for de to variantene innebærer at Audi e-tron Sportback er godt egnet for langtur, med muligheten for å lade opptil 80 prosent av batteriets kapasitet på bare en halvtime. Kombinasjonen av lang rekkevidde og ledende ladehastighet gjør Audi e-tron Sportback til en av markedets beste når det kommer til forflytningshastighet. Rekkevidden på bilen må ses i sammenheng med ladehastighet, og her kommer Audi e-tron Sportback og Audi e-tron veldig godt ut, enten du velger 50 eller 55.

 

Mulig med tilhengerfeste og takstativ

Mulighet for tilhengerfeste er viktig for svært mange nordmenn. Begge variantene får mulighet for montering av både takstativ og hengerfeste, med en tillatt hengervekt på 1800 kg.

Priser og utstyr Audi e-tron Sportback:

Kontakt oss gjerne for mer informasjon på tlf.69242800.