Publisert 17.desember 2018

Elektrisk kjøreglede.

Audi e-tron elektrisk - fremtiden er nå. Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et helt nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høybakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste, gjør e-tron til en komplett familie-SUV for norske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde som åpner opp for helt nyemuligheter og full frihet.

 

 

Bilen får kreftene fra to kraftfulle elektriske motorer på til sammen 265 kW, og et dreiemoment på hele 561 Nm. Skifter man kjøremodus til sport aktiveres boostmode i åtte sekunder. Her leverer motorene hele 300kW og dreiemomentet øker til 664 Nm, og 0 – 100 gjøres unna på 5,7 sekunder.

 

Med sin lange akselavstand har Audi e-tron god plass til fem personer sammen med bagasje. Bagasjerommet er på 660 liter, der oppbevaringsrommet under panseret står for 60 liter. Der kan man plassere for eksempel ladeutstyr.

 

Det nye elektriske quattro firehjulstrekksystemet kombinert med banebrytende understellsløsninger sørger for optimal trekkraft og håndtering i alle kjøreforhold og i alle værforhold.

 

Interiøret er gjennomført sofistikert med materialer og detaljer nøye utvalgt ned til den minste søm. Audi e-tron er resultatet av en bil som møter dine ønsker for både funksjon og design.

 

Audi e-tron kan benytte seg av de nye hurtig- laderne i Ionity-nettverket, og gir e-tron opptil 80% av total rekkevidde på en halvtimes lading. Audi e-tron kan også lades trådløst ved å montere en magnetisk induksjonsplate i gulvet. Alt rundt lading, oppvarming og andre funksjoner styres fra smarttelefonen din gjennom myAudi-appen.

 

Med tilhengerfeste kan Audi e-tron trekke henger med vekt inntil 1 800 kilo, eller feks brukes til sykkelstativ.