Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi Q4 e-tron > Kommer snart til Nordlie Auto!

124578.jpg
Audi Q4 e-tron blir vår første 100% elektriske kompaktmodell. Forvent god rekkevidde, rask landing og god plass i tillegg til velkjent Audi design. 

For mer informasjon fyll ut skjemaet eller kontakt oss på tlf.69242800 så holder vi deg oppdatert frem til bilen åpner for bestilling.

q4_na_002.jpg

Audi Q4 e-tron concept

Teknologien i Q4 e-tron er basert på den nye modulære elektriske plattformen (MEB) Når Audi Q4 e-tron lanseres i 2021, blir dette den syvende serieproduserte elbilen fra Audi.

Sportslige, presise kjøreegenskaper
En nøkkelfaktor i den sportslige karakteren og den enestående svingdynamikken er den lave og sentrale plasseringen av driftskomponentene. Høyvoltsbatteriet på 510 kg er tilpasset dimensjonene til Audi Q4 e-tron, som en flat og bred blokk under gulvet i kupeen. Det gir et tyngdepunkt som er like lavt som for en sedan med konvensjonell drivlinje. Vektfordelingen mellom akslene er ideell, nær 50:50.Forhjulene er kontrollert av McPherson-fjærbein med adaptive dempere. Bak finnes en multilinkaksel med separate fjærer og adaptive dempere.

Hvilken versjon av nye Q4 e-tron vil du ha?
Teknisk er de som eneggede tvillinger, men formen skiller klart: Audi Q4 e-tron ga de som besøkte bilutstillingen i Genève i 2019 en smak av den første kompakte elektriske SUV-en fra Audi. Nå presenteres Audi Q4 e-tron og Audi Q4 Sportback som vil gå i produksjon i 2021.
Hvilken versjon av nye Q4 e-tron foretrekker du? Den funksjonelle og robuste SUV-en, eller den dynamiske og elegante coupéutgaven?

q4_na_003.jpg

God plass i Q4-utgavene 
Med en lengde på 4,60 meter og en høyde på 1,60 meter, er Sportback én centimeter lenger og lavere en SUV´en. Alle andre mål – som bredden på 1,90 meter og akselavstanden på 2,77 meter – er like. De to konseptbilene gir et klart forvarsel på det som blir toppmodellene i motorutvalget når produksjonsmodellene lanseres. To elektromotorer på til sammen 306 hk (225 kW). Audi-typisk leveres kreftene til underlaget med quattro firehjulsdrift. Takket være utsøkt veigrep akselererer begge versjonene til 100 km/h på bare 6,3 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 180 km/h.


Lang rekkevidde og rask lading
Et stort batteri på 82 kWh fyller nesten all plass under gulvet, mellom akslene. Rekkevidden blir opptil 450 km (WLTP), noe som setter ny standard i klassen. Versjoner med bakhjulsdrift vil få rekkevidder på over 500 km. Batteriet kan lades med 125 kW effekt, noe sog gjør at du kan lade 80% av totalkapasiteten på bare en halvtime.

line_na_002.jpg