Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Audi e-tron GT > Kommer snart til Nordlie Auto!

- 100% elektrisk sportsbil
- 590HK / 0 - 100km/t = 3,5 sek
- 240 km/t topphastighet
- 800v ladesystem
- Lades fra 0 - 80% på 20 min
- Rekkevidde over 400.km

Ønsker du mer informasjon, har spørsmål eller ønsker hjelp til reservasjon?  Fyll ut skjemaet eller ta kontakt på tlf.69242800 så holder vi deg oppdatert frem til salgsstart.

124585.jpg

gt_na_001.jpg

 


Audi e-tron GT concept

Audi Sport utvikler e-tron GT concept til en produksjonsmodell med quattro firehjulsdrift og 434 kW (590 hestekrefter). 0-100 km/t skal gjøres unna på 3,5 sekunder og topphastigheten er begrenset til 240 km/t. Dette er altså en fullblods sportsbil, og den er utslippsfri!

En ekte Gran Turismo
Dette er en klassisk «Gran Turismo» som er 4,96 meter lang, 1,96 meter bred og 1,38 meter høy. materialer som karbonfiber, aluminium og stål gjør vekten lav, og hele konseptet er laget i tett samarbeid med Porsche. Men misforstå ikke; bilen er proppet med Audis DNA. Designet er typisk Audi, og det flate gulvet – som er uvanlig for elbiler – gjør at tyngdepunktet blir lavt og kjøreegenskapene gode. Bilen har også lav luftmotstand, noe som er viktig for både ytelse og rekkevidde. Designet ellers er muskuløst med flere viktige luftinntak, og konseptbilen er utstyrt med 22 tommers felger.

God plass
Fire dører og fire seter Innvendig er det god plass til fire personer, og instrumentpanelet har fått en utforming så det ser ut som det svever foran sjåføren. Seter inspirert av motorsport med god sidestøtte, skal sørge for den beste kjøreopplevelsen. Bagasjerommet er på opptil 450 liter, og takket være mangelen på en konvensjonell forbrenningsmotor er det også et bagasjerom på 100 liter under panseret.

Lang rekkevidde 
Med en batteripakke (plassert i gulvet på bilen) på 90 kWh blir rekkevidden på Audi e-tron GT concept 400 kilometer. Regenerering av energi øker rekkevidden med opptil 30 prosent på Audis elbiler. I Audi e-tron GT concept hjelper bilen deg til å kjøre økonomisk og regenerere energi, og 90% av all bremseenergi vil komme fra de to elmotorene – før de keramiske bremsene slår inn.

Raskere lading med 800-volts ladesystem
Batteriet i Audi e-tron GT concept kan lades hjemme med en 11 kW om bord-lader ved normal-lading (AC). Da kan man fullade Audi e-tron GT concept enkelt over natten. Lading på en hurtiglader vil gå vesentlig raskere, takket været bilens 800-volts ladesystem. Det gir betydelig kortere ladetid enn tradisjonelle systemer som er i bruk i dag. Dermed tar det rundt 20 minutter å lade opp batteriet til 80 prosent, noe som gir en rekkevidde (WLTP) på over 320 kilometer.

line_na_002.jpg